MENÜ

Comolli'ye çok sert eleştiri: Sanki muavin Niyazi!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftsaında Fenerbahçe, Antalyaspor'la karşı karşıya geldi. Mücadelede gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe tarihinde ilk kez Süper Lig'in ilk yarısını düşme hattında tamamladı. Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında Antalyaspor-Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe tarihinde ilk kez Süper Lig'in ilk yarısını düşme hattında tamamladı. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'la karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler mücadeleyi golsüz beraberlikle ayrıldı. Alınan bu sonuçla Süper Lig'in ilk yarısını 17. sırada tamamladı.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında Antalyaspor-Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'la oynadığı maçta 75. dakikada kırmzıı kart gören Neustadter, maçın ardından sosyal medyaya gülerek fotoğraf atınca taraftarın tepkisini çekmişti.

Neustadter'in kırmızı kartını ve paylaşımını eleştiren Ali Ece, "Neustadter bey! Sarı kartın varken saçma sapan hareketi yapmış, takımını 10 kişi bırakmışsın. Bari maç sonu gülümseyen fotoğraf atma. Neustadter'e inanılmaz sinirlenmişken bunu yönetmesi gereken Comolli değildir de kimdir?" dedi.

Comolli'nin Fenerbahçe'ye Fransız olduğunu ifade eden Ali Ece, "İşler kötü takım kahvaltısında poz veriyor. Otobüsle en önde gidiyor, poz! Sanki herif muavin Niyazi! Fenerbahçe ölçeğinde oyuncu kalitesizliği net ortada. Bu kadroyu kim kurdu? Comolli! O zaman bu takımın 17. sırada olmasına neden olan kişi Comolli de olsa Oğuz Çetin de olsa Lefter bile Alex bile olsa çok başarısızdır. Görevden alınmalıdır." dedi.

YORUM YAZ