MENÜ

Comolli'den Nabil Dirar açıklaması! Kadro dışı mı kaldı?

Fenerbahçe'nin sportif direktörü Damien Comolli, sarı lacivertlilerin yeni transferleri Harun Tekin, Jailson ve Benzia için düzenlenen imza töreninde, Nabil Dirar'ın kadro dışı kaldığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Comolli'den Nabil Dirar açıklaması! Kadro dışı mı kaldı?

Fenerbahçe'nin 3 yeni transferi Harun Tekin, Jailson ve Benzia'nın imza töreninde sportif direktör Damien Comolli flaş bir açıklama yaptı. Kadro dışı kaldığı ve Arap kulüplerinin teklif yaptığı iddia edilen Nabil Dirar'ın son durumu hakkında konuşan Comolli, Faslı oyuncunun kadro dışı kalmadığını ve TFF'ye gönderilen 28 kişilik kadroda yer aldığını belirtti.

Haberin Devamı

İşte Comolli'nin Fenerbahçe'deki son durum hakkında açıklamaları:

Yeni oyuncularımızın aramıza katılmasından ötürü çok mutluyum. Saha içinde tamamlamak istediğimiz pozisyonlara çok uygun oyuncular aldık.

Nabil Dirar, TFF'ye verdiğimiz 28 kişilik listenin içinde yer alıyor. Ozan ve Kameni'nin kadro dışı kalması sadece futbolla alakalı kararlar.

Yabancı sınırı değişecekse bize bir an önce bununla ilgili bilgi verilmeli. Gelecek sezon U21 Ligi olmayacak diye yazı gönderildi ama o konuda da bir fikrimiz sorulmadı.

Benzia transferi bize son günde çıkan çok güzel bir fırsattı. Finansal olarak ulaşamayacağımız bir seviyede olduğu için son güne kaldı. Kendisini 16 yaşından bu yana takip ediyorum.

Harun Tekin gözlemlediğimiz bir kaleciydi. Her zaman hedefimizde yer alıyordu.

Haberin Devamı

Jailson, Brezilya'nın dev kulübü Gremio'dan geldi. bizim tercihlerimize uygun. Yaşı ve yeteneğinden dolayı çok iyi bir transfer.

Tolga Ciğerci, Almanya'da tedavi görüyor. Sürekli onunla konuşuyoruz. İki günde bir onun tedavisinin raporları bize geliyor.

Transferler kampta bitmiş olacak gibi bir söylemim hiç olmadı.

YORUM YAZ