MENÜ

Comolli, Blanc'ı istiyor

Pazar gecesi Phillip Cocu’nun görevine son veren Fenerbahçe’nin kapısını çaldığı ilk isim, Comolli’nin tavsiyesi üzerine Fransız Laurent Blanc oldu.

Comolli, Blanc'ı istiyor

Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, Sportif Direktör Damien Comolli'nin tavsiyesiyle, Fransız Laurent Blanc'ın şartlarını öğrenmek için menajeriyle temasa geçti. En son 2015-16'da PSG'yi çalıştıran 52 yaşındaki teknik adam için yönetimde bazı isimlerin muhalefet ettiği, bu nedenle Başkan Ali Koç'un Blanc'a tedbirli yaklaştığı öğrenildi. Türk hoca adayları konusunda atılmış bir adım ise yok. Aykut Kocaman İstanbul'da ve kendisiyle temasa geçilmedi. İzmir'de bulunan Ersun Yanal'a gelen herhangi bir teklif bulunmuyor. Diğer adaylar Tayfun Korkut ve Kemal Özdeş şu an yurtdışında. Bu iki ismin yönetim katında çok fazla desteği yok. Bu nedenle adaylar arasında son sıralardalar

Haberin Devamı

COCU İSTANBUL'DA

GÖREVDEN alınan Cocu'nun hâlâ İstanbul'da olduğu kaydedildi. Hollandalı hocanın menajeri Rob Jansen'in kulübe çağrıldığı, prosedürlerin ardından Cocu'nun Hollanda'ya gideceği kaydedildi.

CHERCHESOV BOMBASI

F.BAHÇE yönetiminin Rusya Milli Takım Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov'u gündemine aldığı iddia edildi. Rus basınındaki haberlere göre, Cherchesov'un devam eden kontratı nedeniyle iki takım çalıştırmaya sıcak bakmadığı ve teklifi kabul etmesinin zor olduğu kaydedildi.

YORUM YAZ