MENÜ

Comandante mektup yazdı

Alex, Metris'te tutuklu bulunan Aziz Yıldırım'a, Gaziantepspor maçında giydiği formayla birlikte, duygu yüklü bir mektup gönderdi.

Comandante mektup yazdı

Sarı-Lacivertliler’in Kaptanı Alex de Souza, Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan, Başkan Aziz Yıldırım’a duygu dolu bir mektup gönderdi. İşte Brezilyalı oyuncunun Aziz Yıldırım için yazdığı o özlem dolu mektuptan önemli kesitler:

Haberin Devamı

“Sizinle en son Sivasspor maçında bir aradaydık. Bundan sonra ne zaman bir araya geleceğimizi bilmiyorum. Ancak biz, sizin o dik duruşunuzu biliyoruz. Yine öyle olduğunuzun da farkındayız. Takıma gönderdiğiniz bütün mesajları ve mektupları tek tek futbolculara aktarıyorum. En kısa zamanda aramıza dönmenizi diliyorum. Bize sağladığınız destek, hepimize güç veriyor. Saygılarımla.”

Antep forması Metris’te

Bu arada Brezilyalı oyuncunun, Gaziantepspor’u deplasmanda 3-1 yendikleri maçta giydiği formayı da anı olarak Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım’a gönderdiği öğrenildi. Öte yandan Alex, kendine ait internet sitesinde “Uzun bir sürenin ardından yeniden maçlara başladık. Fiziksel olarak bir takım eksiklerimiz olabilir ancak bu bütün takımlar için geçerli” değerlendirmesinde bulundu.

YORUM YAZ