MENÜ

Cocu'nun Beşiktaş planı nasıl olacak? "En az 3-4 oyuncu..."

Muhabirimiz Yusuf Dursun, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk haftasında Fenerbahçe'nin Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına 4-1 yenilmesini değerlendirdi!

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi macerası kötü başladı. D Grubu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Dinamo Zagreb'e 4-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında deplasmanda Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb ile karşılaşan Fenerbahçe’de dün yaşanan savunma hataları maçın kilit noktası oldu. Defansın bel kemiği Martin Skrtel’in dünkü maçta hafif sakatlığı sebebiyle forma giyememesi Sarı-Lacivertliler’e zor anlar yaşattı. Ligde oynanan Konyaspor maçında hatalar yapan defans, bu mücadelenin ilk yarısında benzerlerini yaptı.

Cocu: Çok sinirliyim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, 4-1'lik Dinamo Zagreb yenilgisine ilişkin, "Oynadığımız oyunun bu şekilde olmasından dolayı çok büyük hayal kırıklığı içerisindeyim ve çok sinirliyim." dedi.

"Cocu, bakalım derbide ne yapacak?"

Gazetemiz Fenerbahçe muhabiri Yusuf Dursun, Fenerbahçe'nin aldığı bu başarısız sonucu yorumladı. Dursun, "Beşiktaş maçı öncesi ağır bir yenilgi oldu. Oyuncular iyi motive olamadılar. Cocu, derbide 3-5 tane oyuncu değiştirecektir. Cocu, bakalım derbide ne yapacak?" yorumunda bulundu!

YORUM YAZ