MENÜ

Cocu'dan transferde strateji hatası! Giuliano ve Benzia...

Giuliano, Cocu’nun sistemine uymadığı için gönderildi ancak yerine transfer edilen Benzia'nın da Brezilyalı futbolcu gibi 10 numarada oynaması herkesi düşündürdü.

Cocu'dan transferde strateji hatası! Giuliano ve Benzia...

Fenerbahçe'de kadro mühendisliği konusunda yanlışlar üst üste yaşandı. Son transfer Yassine Benzia, merkez orta saha oynayacak zannediliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Giuilano'yu takımdan sistemine uymadığı için gönderdi. Ancak, Benzia, Brezilyalı oyuncu ile aynı mevkide oynuyor.

Haberin Devamı

MACERAYA ATILMAYA GEREK YOK

Yani Benzia da Giuliano gibi forvet arkası ya da kanatta görev yapabilir. Zaten 23 yaşındaki futbolcunun bugüne kadar oynadığı mevkiler de Fenerbahçe'deki geleceği ile ilgili upuçları veriyor.

SANTRFORDA BİLE DAHA VERİMLİ

Benzia, kariyerinde 153 karşılaşya çıktı... Bu maçlarda 40 kez 10 numara oynadı. Bu mücadelelerde 4 gol atarken 7 de asist yaptı. Fransız yıldız, 27 kez santrfor oynadı ve 8 gole imza attı.

ORTADA SADECE 1 ASİSTİ VAR

Sağ kanatta 19 kez görev alan genç yıldız 4 gol atarken 2 de asist yaptı. Benzia, maçlara 13 kez sol kanatta başladı ve 2 asist üretti. Merkez orta sahada 3 kez görev alan genç yetenek sadece 1 asist üretebildi.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ