MENÜ

Cocu'dan mutlusu yok!

Hollandalı teknik direktör, Anderlecht maçının analizini Fox Sports'a yaptı, önemli mesajlar yolladı.

Cocu'dan mutlusu yok!

Fenerbahçe’nin hocası, 2-0 geriye düştükten sonra gösterdikleri reaksiyonun önemine değindi, “Açıkçası bu maçın sonucu beni iki kez mutlu etti. Birincisi sonuç sevindirdi. İkincisi oyuncularım mutluluk verdi. Maç esnasında, iyi futbolculara sahip olduğumu gördüm. Ama kesinlikle bu geri dönüş, iyi bir takım olduğumuzu hissetmemizi sağlayacak” dedi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde Anderlecht’e karşı 2-0’dan geri gelerek 8 dakikada 2-2’yi bulan Fenerbahçe’de pozitif bir hava esiyor. Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Phillip Cocu, karşılaşmayı sıcağı sıcağına FOX Sports’a değerlendirdi.

Detaylı bir röportaj veren Hollandalı hoca, kadrosunun gösterdiği reaksiyondan çok mutlu olduğunu belirterek, “Açıkçası bu maçın sonucu beni iki kez mutlu etti. Birinci olarak sonuç beni sevindirdi. İkinci olarak da oyuncularım beni mutlu etti. Maç esnasında, iyi futbolculara sahip olduğumu gördüm. Ama kesinlikle bu geri dönüş iyi bir takım olduğumuzu hissetmemizi sağlayacak. Şu anda zor bir dönemden geçiyoruz. Ayrıca bu sonuç hafta sonu oynayacağımız lig maçı öncesi bize bir yardım eli oldu” dedi.

Haberin Devamı

Phillip Cocu, Fenerbahçe taraftarlarının her sonuçta yanlarında büyük bir destekle durduğunun altını çizerek, “Bütün iç saha maçlarımızda biletlerimiz tükeniyor, dolu tribünlere oynuyoruz. Taraftarlar her zaman arkamızda. Ben de oyuncularıma şunu anlatıyorum; ‘Bu kulüp için oynadığınızı gösterirseniz, bu gururu gösterirseniz, yüzde 100’ünüzü vererek mücadele ederseniz, taraftarın desteği daha da artacaktır. Her şeyi yapamadık belki ama mücadele edersek taraftarlar yanımızda olacak.’” ifadelerini kullandı.

Zor bir atmosferden geçtiklerini vurgulayan 46 yaşındaki çalıştırıcı, “Türkiye Ligi gerçekten zor bir lig. Her maç sert geçiyor. Her oynadığımız maçtan bir şeyler öğreniyoruz. Her oynadığımız son maç, bir sonraki maça yol gösteriyor. Şu anda zorlu bir yoldayız. Buradan çıkmanın tek yolu da başarılı sonuç almaktır” yorumunu yaptı.

Bakkali’ye övgü

Phillip Cocu, Anderlecht formasıyla Fenerbahçe’ye karşı 2 gol atan Zakaria Bakkali’ye övgülerde bulundu. PSV’de iken 2013-15 yılları arasında Bakkali ile çalışan Hollandalı hoca, “Attığı 2 golle kalitesini gösterdi. Bakkali iyi bir oyuncu ve iyi bir insan. Sadece 2 gol atması canımızı acıttı” dedi. (Skorer)

YORUM YAZ