MENÜ

Cocu'dan Giuliano ve Josef'e veto!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu kadroda kilit isim olarak gördüğü Josef de Souza ve Giuliano’nun satışına sıcak bakmıyor, ayrılmaları halinde yerlerinin doldurulamayacağını düşünüyor.

Cocu'dan Giuliano ve Josef'e veto!

Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; Fenerbahçe’de yeni sezon için çalışmalar devam ederken, transferde de her konu masaya yatırılıyor. Özellikle iç transferde olabilecek sıkıntılar için şimdiden Phillip Cocu önlem alıyor.

Haberin Devamı

Takımın iki kilit ismi; Josef de Souza ve Giuliano’nun olası satışına teknik direktör Cocu, pek sıcak bakmıyor. İki yıldız için resmi teklif gelmese de medyada çıkan haberlerde yurt dışından birçok kulübün futbolcularla ilgilendikleri yazılmıştı.

Ancak teknik heyet şu aşamada takımın en önemli parçaları olan bu futbolcuların ayrılması durumunda yerlerini doldurmanın zor olduğunu düşünüyor. Astronomik ve değerlerinin üzerinde bir teklif gelmediği sürece Souza ve Giuliano’nun satışı söz konusu olmayacak. Aksi takdirde bu pozisyonları doldurmak için harcanacak bonservis bedeli çok yüksek olacak. Brezilya’ya döneceği iddia edilen Giuliano, kariyer planlamasını bir süre daha Fenerbahçe ve devamında Avrupa üzerine kurdu.

Haberin Devamı

Geçen sezon İngiltere’den teklifler alan Souza da birçok kulübün radarında. Sezon sonu sözleşmesi bitecek deneyimli orta saha ile de yeni bir sözleşme yapılması planlanıyor.

YORUM YAZ