MENÜ

Cocu: Kalitenizi gösterin!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, bugünkü maçta yeni transferleri sahaya sürmeyi planlıyor. Benzia ve Jailson’un Konyaspor’a karşı ilk 11’de yer alması bekleniyor.

Cocu: Kalitenizi gösterin!

Bir diğer transfer Reyes’in de antrenmanlarda stoperde denendiği ifade edildi. Meksikalı futbolcu, Kayseri maçında orta saha oynamış ancak bekleneni verememişti. Cocu, bugünkü maç öncesi takımla yaptığı toplantıda toparlanmaları gerektiğini ifade etti. Hâlâ geçiş sürecinde olduklarını belirten Hollandalı teknik adam, yeni bir takım olmanın sıkıntılarını yaşadıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Toparlanmak için zamanın yanı sıra iyi sonuçların gelmesi gerektiğini belirten Hollandalı teknik adam, oyuncuların kalitelerin gösterip bugünkü maçı kazanmak zorunda olduklarını vurguladı.

Tarihe geçebilirler!

Fenerbahçe, Süper Lig’de bugün Atiker Konyaspor’a kaybederse, 61 yıllık lig tarihinde kendi adına en kötü istatistiğe imza atacak. Lig tarihinde bugüne dek en fazla 3 kez üst üste kaybeden sarı-lacivertliler, bugün Konya deplasmanından puan almazsa ilk defa 4 maçı üst üste puansız kapatacak.

(Milliyet)

YORUM YAZ