MENÜ

Cocu: Eljif'in fiziksel durumu inanılmaz

Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik adamı Phillip Cocu, Feyenoord ile oynanan hazırlık maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Cocu: Eljif'in fiziksel durumu inanılmaz



Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk kez taraftarının karşısına Feyenoord maçı ile çıktı. Sarı Lacivertliler taraftarının desteği ve güzel bir oyun sergilediği ilk yarıda rakibine karşı 3-0'lık üstünlük sağlamasına rağmen skoru ikinci yarıda koruyamadı ve uzatma dakikalarında gelen penaltı golüyle mücadele 3-3 berabere bitti.

Sarı Lacivertli ekibin Hollandalı teknik adamı Phillip Cocu, maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte Cocu'nun açıklamaları:

"60-65 dakika iyi futbol oynadık. Hücumda istediklerimizi yaptık. İyi bir pas oyunu oynadık, hareketli bir oyun vardı, topu da dolaştırdık. Son 20 dakikadan ise memnun değilim. Bazı oyuncuların yorgun olması normaldı ve taktiksel olarak akıllıca oynamadık."

"Son 20 dakikalık kısımdan memnun değilim. Golleri yemeyi bir kenara bırakıyorum. Bazı oyuncularımız yorgundu, çok fazla 90 dakika oynamamış oyuncularımız vardı. Eğer durum buysa o zaman taktiksel anlamda akıllı oynamamız gerekiyordu."

'Eljif örnek olacaktır'

"Eljif ve Barış çok iyi bir oyun oynadı, onlardan memnunum. Büyüleyici bir görüntü çizdiler. Eljif'in fiziksel durumu inanılmaz. Barış da daha fazla güçlenebilir. Çok olgun oynayan iki genç oyuncu, diğer genç oyuncular için örnek olacaktır."

"Bazı pozisyonlarda yeterince kalabalık değiliz ama iyi oyuncular almaya çalışıyoruz, bu takımı daha kuvvetli bir noktaya getirebilmek için her şeyi yapıyoruz.İyi bir forvet bulmaya çalışıyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ