MENÜ

Cloud9'dan sürpriz değişiklik

BLAST Pro Series İstanbul öncesi Cloud9 taraftarlarını heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı.

Cloud9'dan sürpriz değişiklik

Kuzey Amerika bölgesinin önde gelen CS: GO takımlarından birisi olan Cloud9, BLAST Pro Series İstanbul için sürpriz bir değişikliğe gidiyor. HLTV kaynaklı habere göre kısa süre önce Fnatic’te yedeğe alınan deneyimli oyuncu Robin “flusha” Rönnquist, BLAST Pro Series İstanbul’da Cloud9 takımında stand-in olarak mücadele edecek. Martin “STYKO” Styk’in yerini alması beklenen deneyimli isim uzun bir sürenin ardından ilk kez başka bir takım adına mücadele etmiş olacak.

Haberin Devamı

“Kısa süre önce yedeğe çekilmişti”

Faceit Major turnuvasında hayal kırıklığı yaşayan ekiplerden birisi olan Fnatic’te başarısızlığın faturası flusha’ya kesilmiş ve oyuncu yedeğe alınmıştı. Yedeğe alınan oyuncu yerine bir diğer deneyimli isim Adil “ScreaM” Benrlitom stand-in olarak getirilmişti.

“Eski takım arkadaşları tekrar bir araya geliyor”

Eğer haber resmi kaynaklardan doğrulanırsa Fnatic forması altında flusha ile beraber IEM Katowice ve WESG turnuvalarında şampiyonluğa ulaşmayı başaran oyuncu Maikil “Golden” Selim, Cloud9 forması altında eski takım arkadaşıyla başka bir şampiyonluğa ulaşmak için mücadele edecek. Yapılacak resmi duyurunun ardından oluşması beklenen Cloud9 kadrosu ise şöyle:

Haberin Devamı

Tyler “Skadoodle” Latham

William “RUSH” Wierzba

Maikil “Golden” Selim

Timothy “autimatic” Ta

Robin “flusha” Rönnquist

Kaynak: Playerbros

YORUM YAZ