MENÜ

Claudio Ranieri gözyaşlarına hakim olamadı

Leicester City Teknik Direktörü Claudio Ranieri, dünkü Sunderland galibiyetinin ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Claudio Ranieri gözyaşlarına hakim olamadı

Leicester City Teknik Direktörü Ranieri, "Maçtan önce otobüste stada yaklaşırken yaşlı bir kadının stadın dışında Leicester formasıyla gördüm. Leicester'den bizi seyretmeye Sunderland'a gelmişti. Bütün seyircilerimize teşekkür boçluyum. Rüya devam ediyor ve seyircimiz bu rüyanın en büyük parçası" dedi.

JAMİE VARDY DÜNKÜ MAÇIN KAHRAMANI OLDU

6 maçtır gol kaydedemeyen Jamie Vardy ile Ranieri arasında devre arasında önemli bir gelişme yaşandı.

Ranieri, "Haydi Vardy benim ve arkadaşlarının senin yardımına ihtiyacı var. Gol atmanı bekliyorum" dedim. Vardy için gol atmak çok önemli. son maçımızda önemli asistler yapmasına rağmen o bir golcü. Sahaya çıktı iki gol kaydederek şampiyonluğa bizleri bir adım daha yaklaştırdı" dedi.

29 yaşındaki Vardy, premier Lig'de bu sezon 21 gol kaydetti. Daha önce Leicester formasıyla Gary Lineker 1984-85 sezonunda 20 gol kaydetmişti.

Ranieri "Benim için şampiyonluk elbette çok önemli fakat takımım için çok daha önemli. Şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık" açıklamalarında bulundu.

VARDY'NİN HAYAT HİKAYESİ FİLM OLUYOR

Jamie Vardy'nin bu yükselişi ve hayat hikayesi Hollywood filmi oluyor. Screenwriter Adrian Butchart şu anda film için elinde Vardy ile ilgili bütün dökümanların olduğunu sadece hikayenin sonunun nasıl biteceği konusunu beklediğini açıkladı. Planlama yaparak filmin son çekimlerinin nasıl olacağının planlarını yapıyor.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ