MENÜ

Cırcır!

Milyon dolarlık ligde mücadele ediyor... Ancak en önemli oyuncusu basit bir gerekçeyle kadro dışı bırakılıyor. Kartal'ın vazgeçilmez ismi Ernst, dün akşam gıda zehirlenmesinden dolayı sahada yoktu...

Cırcır!

Beşiktaş’ın bu sezon en iyileri arasında yer alan Fabian Ernst, hayati önem taşıyan Wolfsburg sınavına saatler kala kadro dışı bırakıldı. Rüştü, İbrahim Toraman ve Nihat gibi önemli eksikleri bulunan Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncusunu basit bir gerekçeyle bu zorlu 90 dakikada oynatamadı. Milyon dolarlık Devler Ligi’nde mücadele eden Kara Kartal’ın bu sezon vazgeçilmez ismi olan Ernst, Wolfsburg maçına kısa bir süre kala cır cır olduğu için 18 kişilik kadrodan çıkarıldı.

Haberin Devamı

2. Ali Eren vakası
Bu olay, bir dönem Beşiktaş forması giyen Ali Eren’in vakasını çağrıştırdı. Ali Eren, Fulya’da takım kampta iken gizlice dışarıdan kokoreç getirtmiş ve aynı akıbete uğrayarak ertesi gün oynanacak olan Fenerbahçe derbisinde takımını yalnız bırakmıştı. Sakatlarla boğuşan Beşiktaş teknik heyeti, bu kervana Alman oyuncunun da eklenmesi ile büyük hayal kırıklığı yaşarken, Ernst’in yerine Uğur İnceman, forma giydi.

YORUM YAZ