MENÜ

Cimnastikte hedef trambolin

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, 2020 Tokyo Olimpiyatları’na trambolin branşında bir trambolinciyle katılmayı hedeflediklerini belirtti.

Cimnastikte hedef trambolin

Çelen, Karaçayır Mahallesi’nde bulunan Murat Canbaş Cimnastik Salonu’nda, Almanya’da düzenlenecek Branderburg GYM City Open Yaş Grupları müsabakasına hazırlanan 8 sporcunun çalışmalarını izleyerek, antrenörlerden sporcuların durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından Çelen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olimpik disiplinlerinden birisi olan trambolin branşının Türkiye Cimnastik Federasyonu sporcularının Bolu’da kamp yaptığını söyledi.

Milli takımın Almanya’nın Cottbus şehrinde yapılacak olan turnuvaya hazırlandığını aktaran Çelen, "Ancak bütün hazırlıklarımız 2020 Tokyo Olimpiyatları için. Bizim hedefimiz tüm disiplinlerde olimpiyatlara iştirak etmek. Trambolin ülkemizde çok bilinen bir branş değil. 2020 Tokyo Olimpiyatları’na trambolin branşında bir trambolinciyle katılmayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu.

Çelen, bu hedeflerinin zaman içinde gerçekleşeceğini belirterek, bu alanda başarılı bir ekibin Bolu’da çalıştığını kaydetti.

Trambolin takımının başında yurt dışından getirilen bir antrenör bulunduğuna vurgu yapan Çelen, "Onunla yaptığımız toplantıda her şeyin çok iyi gittiğini bize ifade etti. Güzel bir ortam sağlanmış burada. O yüzden ben de herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ