MENÜ

'Çılgınca oynayacağız'

Siyah-Beyazlılar'ın hocası Slaven Bilic, takım savunması üzerinde durduklarını belirtirken, “Beşiktaş ofansif olarak çılgınca oynamaya devam edecek. Bu kadroyla zaferler yaşayacağız” dedi.

'Çılgınca oynayacağız'

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bilic, “En önemli şey, geçen sezonki gibi çok gol yememek. Buradaki çalışmalarımızda hedefimiz, takımın coşkusunu kaybetmeden daha derli toplu savunma yapabilmekti. Bunu büyük ölçüde başardık. Ofansif olarak çılgınca oynamaya devam edeceğiz ve takım savunmasını daha iyi yapacağız. Beşiktaş’ın, yeni sezonda bu kadrosuyla zaferler yaşayacağına inanıyorum” diye konuştu. Şimdiye kadar yapılan transferlerden memnun olduğunu belirten Hırvat hoca, “Özellikle sol bek bölgesini güçlendirmekte fayda var. Oyuncu alırken bu sadece beni değil, kulübün bütünlüğünü ilgilendiriyor. Çilek meselesine gelirsek, burada bahsedilen Ronaldinho. Onunla elbette çalışmak isteriz. Ama bütün hamleleri yaparken, takım dengesini unutmamak gerek” açıklamasını yaptı.

‘Bazıları kiralanacak...’

Takımın iskeletini Türk oyunculardan oluşturmak istediklerini belirten Bilic, “Bunun tek sebebi yabancı kuralı değil. Kulübün kimliği ve önceliği bunu gerektiriyor” dedi. Almeida ve Enaramo konularına da değinen deneyimli hoca, “Almeida çok iyi bir oyuncu. Kamp boyunca gösterdiği performans, beni tatmin etti. Enaramo’dan bana bahsettiler. Ben de videolarını izleyip, olumlu bir karar verdim. Kadroyla ilgili değerlendirmeyi İstanbul’da Önder Özen ile yapacağız. Bazı oyuncuları kiralık vereceğiz” yorumunu yaptı.

‘İstanbul’da açıklayacağım’

Kaptanlıkla ilgili kararını henüz vermediğini vurgulayan Bilic, “Bu kararı vermek için doğru bir gözlem yapmalıyım. İstanbul’da oyuncularla bir toplantı yaptıktan sonra kaptanı oyunculara duyuracağım. Bu isim sürekli oynayan biri olmalı. Fernandes ise çok iyi bir profesyonel. Hakkında çok olumlu şeyler duydum. Büyük yetenek ama daha iyisini yapabilir” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ