MENÜ

Çıldırtan yemek!

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Galatasaraylı taraftarların büyük tepki gösterdiği Ercan Saatçi'yle önceki gece bir araya geldi. Bu buluşma Sarı-Kırmızılı camiayı çileden çıkardı.

Çıldırtan yemek!

Etiler önceki gece çok ilginç bir buluşmaya sahne oldu. 3 yıl önceki bir Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası, FB TV’de şarkıcı Metin Özülkü’nün sunduğu programa katılan ve Sarı-Kırmızılı takım hakkında küfürlü ifadeler kullanan Ercan Saatçi, bu görüntülerin ortaya çıkmasından çok kısa bir süre sonra Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’le buluştu. Etiler’deki ünlü İtalyan restoranı Da Mario’da önceki gece bir araya gelen ikilinin sohbetine, Beşiktaş’ın eski başkan adayı Fikret Orman, Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka ve Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten de katıldı. Türk futbolu olaylı Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından yanıp tutuşurken İzmir’de orkinos avında olan Mahmut Özgener’in, Galatasaraylı taraftarların küfürlü görüntülere büyük tepki gösterdiği bir dönemde İstanbul’a dönüp Saatçi’yle yemeğe çıkması, Sarı-Kırmızılılar’ı çileden çıkardı.

Balığı bıraktı, teselliye geldi
Yemekte Türk futbolunun son dönemde çok tartışılan konularının masaya yatırıldığı belirlenirken, Mahmut Özgener’in Ercan Saatçi’yi teselli ettiği ve yaşananları kafasına takmaması gerektiğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ