MENÜ

Çıldırtan ifade

Quaresma, Guti ve Simao gibi yıldızları Beşiktaş'a kazandıran Yıldırım Demirören ile Serdal Adalı arasındaki tüm bağlar koptu. Adalı'nın küplere binmesini sağlayan olayları FANATİK açıklıyor.

Çıldırtan ifade

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Serdal Adalı, Başkan Yıldırım Demirören’le olan bütün ilişkisini rafa kaldırdı. Avusturya kampından ifade vermek üzere İstanbul’a giden Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş kısa bir süre sonra tekrar takım kampına katılacağını düşünüyordu. Ancak öyle olmadı. Haklarında tutuklama kararı çıkan bu üçlünün ve Siyah-Beyazlılar’ın olanı alt-üst oldu. Önce, “Başkan beni neden ziyaret etmiyor” diyerek dert yanan Adalı, avukutlarının kendisine ilettiği haberlerden sonra, “Kesinlikle başkan beni ziyarete gelmesin” dedi. İşte Adalı’nın çıldırmasına sebep olan Demiören’nin savcı Mehmet Berk’e verdiği ifade: Eğer Tayfur Havutçu, Türkiye Kupası’nı kazanmasaydı kendisini gönderecektim. Bunu Tayfur ve tüm camia, hatta spor kamuoyu biliyordu. İbrahim Akın’ı zaten ben gönderdim. Yeniden takıma dönmesi konusunda en küçük girişimim olmadı. Alkol başta olmak üzere kumar, at yarışı gibi her türlü düzensiz özel hayatı olan bir oyuncu ile Beşiktaş’ın yolları kesişmez. İskender’in adını da sadece medyadan duydum. Ama Göksel başkanın (Gümüşdağ) Holosko’yu nisan başlarında bir sezon daha istediğini biliyordum.

Haberin Devamı

Birbirleriyle çeliştiler

İtiraz dilekçesinde, Göksel Gümüşdağ’ın ifadeye çağrılıp gerçekleri açıklamasını isteyen tutuklular, “İbrahim ve İskender için kulüp olarak transferi gerçekleştirmek istediklerini, Tayfur Havutçu’nun final maçının sonucuna göre değil, kesin olarak takımda kalacağı, hatta Schuster’in ayrılmasının ardından zaten kalmasına karar verildiğini” ifadelerine yer vereceklerdi. Hatta, “Bu İbrahim Akın ve İskender Alın’ın başkan Yıldırım Demirören’in bilgisi dahilinde alınacağı” savcı Mehmet Berk’e sunulacaktı. Tutuklular, Tayfur hocanın bu futbolcuları istediğini, zaten kulüpte başkanın haberi ve onayı olmadan hiçbir transferin olamayacağı yönünde ayrıntılı itiraz dilekçesi hazırlamışlardı. Ancak Demirören’in ifadeleri tutukluların sunacağı savunmayla çakışınca, Adalı’nın itiraz dilekçesi geri çekildi. Üçlü şimdi en iyi ihtimal ile kasım, en kötü ihtimalle ise nisan ayında başlayacak olan ilk duruşmada tutukluluk hallerinin kaldırılmasını beklemeye geçtiler.

Haberin Devamı

Mini Yorum

Her taşın altından o çıkıyor ama...

Göksel Gümüşdağ için önce şunu belirtelim. Herkesin dilinde aynı şey var: Başbakanın akrabası. Emine Hanım’ın abisinin kızı ile evli. O yüzden O’na bir şey olmaz. Ancak herkes biliyor ki Başbakan bu konuda çok titiz. Ama maalesef buna rağmen, bu olgu kabul görmüş. Şimdiye kadar Başbakanımızın kulağına gitmediyse de, artık haberdar olmuştur. Zaten gerekini yapar.

Gümüşdağ, nereye el atsak oradan çıkıyor. Beşiktaş’tan Kasımpaşa’ya, Sivas’tan, Trabzon’a, Kulüpler Birliği’nden, federasyona kadar olmadığı yer yok. Belediye’ye de hangi kriterler altında başkanlık yaptı, orası zaten başlı başına ayrı bir konu. Hakkında kimsenin olumlu konuşmadığı Gümüşdağ, Mehmet Ali Aydınlar Başkanlığı’ndaki federasyonda, başkan vekilliği yapıyor. Asıl komedi burada... Ve özellikle Beşiktaş camianın konuşması için imza kampanyaları başlattığı Gümüşdağ, eski yönetici Abdi Celalettin Kolot ile kapı komşusu. Her konuda bilmişlik taslayıp, atıp tutan Kolot, kapısını çalıp, bu işleri sormuyor, soramıyor! Ya ilgili diğer kişi ve kurumlara ne demeli?

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ