MENÜ

Cihat Arslan: Rizespor maçını kazanmak istiyoruz

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor’un teknik direktörü Cihat Arslan, önemli açıklamalarda bulundu.

Cihat Arslan: Rizespor maçını kazanmak istiyoruz

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor’un teknik direktörü Cihat Arslan, Çaykur Rizespor maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor, 18 Mart Cuma günü Manisa’da yapılacak Çaykur Rizespor maçına Yılmaz Atabarut Tesisleri’ndeki antrenmanla hazırlanıyor.

Teknik direktör Cihat Arslan, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, önemli bir eşikte olduklarını, uzun zamandır 3 puan alamadıklarını belirtti.

Ligde çok iyi bir çıkıştan sonra duraklama ve iniş yaşadıklarını aktaran Arslan, "Çaykur Rizespor önemli bir camia, zorlu bir maç olacaktır. Rakibimizin de puana ihtiyacı var. Biz yine sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.

Arslan, Eskişehirspor maçındaki tartışmalı gol pozisyonuna ilişkin olarak, "Maçtan sonra defalarca pozisyonu izledim ve bizim herhangi bir hatamızın olmadığını gördüm. Maçta bir hakem hatası varsa da o bizim kulübümüzü ilgilendirmez" diye konuştu.

Koşunun ardından serbest çalışma ile devam eden antrenmana sakatlığı süren Douglao ve Alper Uludağ katılmazken, Waz Te ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ