MENÜ

"Ciddi bir ceza gelecek"

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin yankıları sürüyor. Derbi sonrası yaşanan olaylar spor gündeminde hala yerine koruyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'den karşılıklı açıklamalar yapılırken maçın hakemi Fırat Aydınus ve ekibinden ek rapor istediği öğrenildi. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, derbiyle ilgili yaşanan son gelişmeleri yorumladı.

Süper Lig'de Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan olaylar hala gündemdeki yerini koruyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun maçın hakemi Fırat Aydınus ve ekibinden derbide yaşanan olaylarla ilgili ek rapor istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Yazarımız Cem Dizdar, derbiyle ilgili yaşanan son gelişmeleri TRT Spor'da yorumladı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in havaalanında yaptığı konuşmaya değinen Cem Dizdar, "Esas açıklamayı cezaları düşürmek için yaptı. Bir ceza olacağını görüyorlar. Burada Galatasaray'a ciddi bir ceza gelecek. Bence gelmeli." dedi.

Mustafa Cengiz'in Fenerbahçeli futbolcuların tahrik etmesiyle ilgili yaptığı açıklama üzerinden değerlendirme yapan Cem Dizdar, "Tahrik meselesini eklemek her bireye gelecek o cezaların haftalarını azaltmak yönündeki bir girişim" dedi.

YORUM YAZ