MENÜ

Cicinho yine iddialı

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonu asist kralı olarak tamamlayan Medicana Sivasspor'un Brezilyalı sağ beki Cicinho, bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak istediğini söyledi.

Cicinho yine iddialı

Kırmızı-beyazlı ekipteki ilk yılında 14 gol pasıyla 2013-2014 sezonunu asist kralı olarak tamamlayan Cicinho, bu sezon da geride kalan maçlarda 8 asist yaptı.

Asist krallığı yarışında 9 gol pasıyla ilk sırada yer alan Trabzonsporlu Mehmet Ekici’nin ardından ikinci sırada yer alan Cicinho’yu, 7’şer asist yapan Fenerbahçe’den Caner Erkin, Bursaspor’dan Volkan Şen, Çaykur Rizespor’dan Eren Albayrak ve Akhisar Belediyespor’dan Bilal Kısa takip ediyor.

Cicinho, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezonki başarısını bu sezon da yakalamak istediğini belirtti.
İlk sezonunda önemli bir başarı elde ettiğini ve bunu sürdürmek için daha çok çalışması gerektiğini ifade eden Cicinho, "Asist krallığında iyi yerlerde gidiyor olmak her zaman mutluluk verici" dedi.
Cicinho, takım arkadaşlarıyla Sivasspor’u da daha iyi yerlere taşımak için mücadele ettiğini dile getirerek, iyi mücadele ettiklerinde asist krallığının da kendiliğinden geleceğine dikkati çekti.

Transfer iddiaları

Adının sık sık transfer söylentileriyle gündeme gelmesinden de rahatsızlık duyduğunu aktaran Cicinho, "Basında çıkanlar benim ağzımdan çıkan şeyler değil. Sivassporla bir yıl daha kontratım var ve burada oynamaktan mutluyum. Şu an için gelen herhangi bir teklif yok. Herhangi bir teklif geldiği zaman öncelikli olarak Sivasspor Kulübü aracılığıyla bu bana iletilecektir" diye konuştu.
Öncelikli hedefinin Medicana Sivasspor’u daha iyi yerlere taşımak olduğunu vurgulayan Cicinho, kırmızı-beyazlı ekibin sezonu iyi bir şekilde bitirmesini istediğini söyledi.

"Kupada final oynamak istiyoruz"

Medicana Sivasspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale kaldığını dile getiren Cicinho, kupadaki hedeflerinin ise final olduğunu belirtti.
Kupada yarı final maçında rakiplerinin Galatasaray olduğunu anımsatan Cicinho, "Zorlu bir maç olacak bunu hepimiz biliyoruz ama yarı finale kadar getirdik. Bundan sonra da bunu devam ettirmek istiyoruz. Galatasaray ile başa baş oynayacak bir gücümüz var. Az hata yapanın kazanacağı bir maç olacak. Bizde takım olarak elimizden gelen en iyi oyunu sergileyip galibiyet için sahada olacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ