MENÜ

CHP'li Ağbaba'nın 'Anti-Fenerbahçeliyim' dedi, ortalık karıştı!

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde Braga'yı 1-0 yendiği maç sonrası Meclis'te "Ben, anti- Fenerliyim, Meclis Başkanı'nın başarı dileğine katılmıyorum" sözleri tartışma yarattı. Sarı lacivertli taraftarlardan büyük tepki gören Ağbaba daha sonra şaka yaptığını söyleyip özür diledi.

CHP'li Ağbaba'nın 'Anti-Fenerbahçeliyim' dedi, ortalık karıştı!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin dünkü toplantısında tutanaklara geçen bir konuşma, sarı lacivertli taraftarları çok kızdırdı.

Genel Kurulu yöneten Başkanvekili Pervin Buldan, UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz temsilcisi Braga ile karşı karşıya gelen ve 81. dakikada attığı gol ile maçı 1-0 kazanan ve kupada yoluna devam etme şansını artıran Fenerbahçe'yi Meclis'te tebrik etti.

"ANTİ FENERLİYİM"

Birleşimi kapatmadan önce "Ben bir Galatasaraylı olarak, her şeye rağmen Fenerbahçe'ye başarılar dilerim" diyen Buldan'a, CHP'li Veli Ağbaba karşı çıktı...

Ağbaba, "Ben o kadar centilmen değilim... Anti-Fenerliyim" sözleriyle başarı dileğine katılmadığını ifade etti.

Tutanaklara geçen bu konuşma tepki topladı. Bazı Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan Ağbaba'nın sözlerini paylaştı.

12numara.org başta olmak üzere çok sayıda sosyal medya grubu Ağbaba'ya çok ağır tepkiler gösterdi.

TWITTER'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Tartışmanın büyümesi ve tepkilerin artması üzerine açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Twitter'dan yayınladığı mesaj ile özür diledi. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel'i kızdırmak için şaka mahiyetli söylediğim sözler yanlış anlaşılmıştır. İstemeden kırdığım Fenerbahçe camiası ve taraftarlarından tüm samimiyetimle özür diliyorum" dedi.

Gazeteci Uğur Dündar da Ağbaba'nın bu tweetini kendi Twitter hesabından paylaştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ