MENÜ

Chicharito'dan transfer mesajına flaş yanıt!

Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da forma giyen ve sözleşmesi önümüzdeki sene sona erecek olan Chicharito, Galatasaray'ın transfer gündemindeki en önemli isim konumunda bulunuyordu. Meksikalı golcü, resmi Twitter hesabından geleceği hakkında gündem yaratan bir açıklamada bulundu.

Chicharito'dan transfer mesajına flaş yanıt!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham United'da forma giyen ve sözleşmesi önümüzdeki sene sona erecek olan Chicharito, Galatasaray'ın transfer gündemindeki en önemli isim konumunda bulunuyordu. Daha önce yaptığı açıklamada bu yaz takımdan ayrılabileceğini söyleyen 31 yaşındaki golcüden geleceğiyle ilgili çok çarpıcı bir açıklama daha geldi.

Haberin Devamı

Deneyimli santrfor, ESPN Meksika'dan David Faitelson'un kendisini gelecek sezon Chivas'ta forma giymeye davet eden paylaşımına "Davetin için teşekkür ederim. Chivas'ı hep seveceğim ama şu anda Meksika'ya dönmek gibi bir planım yok. Bunun da nedeni futbola ya da Chivas'a karşı olan sevgi ve tutkumun azalmış olması değil, yalnızca basit bir karar." şeklinde yanıt verdi.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ