MENÜ

Chelsea'de neler oluyor?

Chelsea kulübünün sahibi Roman Abramovich'in kimseye sormadan Pedro transferi için devreye girmesi ve oyuncunun Manchester United'ı seçmesi şaşkınlık yarattı.

Chelsea'de neler oluyor?

Mourinho, Pedro'nun Chelsea oyun stiline uymayacağını belirtirken, Abramovich'in Pedro'yu transfer etmek istemesi, akıllara 30 Milyon Pounda kimseye sormadan yaptığı Andriy Shevchenko ve 50 Milyon Pounda Torres transferlerini hatırlattı.

CHELSEA TARAFTARLARI MUTLU DEĞİL

Mourinho sezon başladığından beri sıkıntılı ve mutlu değil. İlk Swansea maçından önce takımın eski futbolcularıyla yaptığı konuşma futbolcular arasında şaşkınlık yaratmıştı. Ardından John Terry'yi devre arasında oyundan alması 'Abramovich'e gönderme' olarak algılandı. Son derece basit ve rahatlıkla kulüp içerisinde kapatılabilecek bir olayın günlerce devam etmesi Chelsea seyircisini üzdü. Geçen sezonun şampiyonu neden bu tip olayların içine girdi onlar da nedenini anlayamadı.

2007 senesinde Mourinho'nun bu tip olaylardan sonra takımdan ayrılması Chelsea seyircisi için şok olmuştu. Bahis şirketleri Premier Lig'de ilk ayrılacak hoca için verdikleri 100-1 oranı Mourinho için 16-1 şu anda.

Hafta sonu Chelsea deplasmanda West-Brom ile oynuyor. Tesadüf bu ya, daha önce Chelsea'yi çalıştıran Andre Villas Boas ve Roberto Di Mattio da West-Brom maçlarından sonra kovulmuştu.

Edip ADANIR - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ