MENÜ

Chelsea - Norwich maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için bastıran Chelsea, Stamford Bridge'de küme düşmesi kesinleşen Norwich'i konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, haftalık net CANLI İDDAA kaybınıza %10'a varan iade Misli.com'da!

Chelsea - Norwich maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com

Pandemi arasından döndükten sonra ligde üst üste galibiyetler alan, Federasyon Kupası'nda yarı finale yükselen Chelsea, Sheffield United deplasmanında tanınmayacak haldeydi ve farklı kaybetti! Şanslarına, Manchester United ile Leicester City de puan kaybetti ve Şampiyonlar Ligi potasında kalmaya devam ettiler... TD Frank Lampard, Norwich karşısında Fransız dinamo N’Golo Kante ve İskoç genç yıldız Billy Gilmour'dan sakatlıkları nedeniyle faydalanamayacak. Son maç sınıfta kalan Reece James yerine sağ bekte Cesar Azpilicueta karşılaşmaya ilk 11'de başlayacaktır. Haliyle sol beki de Marcos Alonso doldurur. Yine son maç beklentilerin altında kalan Tammy Abraham kızağa çekilir, Olivier Giroud en ileride olur.

Haberin Devamı

Chelsea - Norwich maçı iddaa oranları Heyecan misli.com

Norwich ise salgın arasından döndükten sonra oynadığı hiçbir lig maçını kazanamadı. 6'da 0 çektiler ve küme düştüler! Zorlu Chelsea deplasmanında savunmadan Christoph Zimmermann, Grant Hanley ve Sam Byram ile orta sahadan Moritz Leitner oynamayacak. TD Daniel Farke'nin Teemu Pukki'yi kesip "9 numara" bölgesinde Josip Drmic ile başlaması gündemde zira Pukki 780 dakikadır (11 maç) gol atamıyor. Sezonun ilk 5 maçında 8 gole katkı (6 gol - 2 asist) vermişti...

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Chelsea'nin ligdeki son 9 maçı "2.5 ÜST" bitti.

- Norwich ligdeki son 7 maçının 6'sında gol atamadı.

- Chelsea iç sahadaki son 4 lig maçını kazanırken, Norwich ise deplasmandaki son 4 lig maçını kaybetti.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Haberin Devamı

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Premier Lig mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Chelsea Kazanır" oldu! %27'lik kesim küme düşen Norwich karşısında ev sahibinin rahat kazanmasını bekliyor... %11'lik kesim ise biraz oran yükseltip "Chelsea İlk Yarıyı Kazanır" tercihini kuponlarına koymuş ve Maviler'in işi ilk yarıdan bitireceğini düşünüyor.

YORUM YAZ