MENÜ

Chelsea - Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (İLK 11'LER)

Premier Lig'in 26. haftası dev bir maça sahne olacak. Şampiyonlar Ligi hedefi bulunan Chelsea ile Manchester United, galibiyet için kozlarını paylaşacak. Sezonun ilk yarısında rakibine 4-0 kaybeden Frank Lampard yönetimindeki Chelsea, rövanşı almanın peşinde. Ligde 3 maçtır galibiyete hasret olan Solskjaer'li United ise kötü gidişatı durdurmak istiyor. Peki, Chelsea - Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Mücadelenin ilk 11'leri ve tüm detayları haberimizde.

Chelsea - Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? (İLK 11'LER)

Premier Lig'in 26. haftasında Chelsea ile Manchester United, galibiyet için kozlarını paylaşacak. Liverpool’un muhteşem performansıyla Premier Lig’de şampiyonluğu kimseye bırakmayacağını göstermesi diğer kulüpleri Şampiyonlar Ligi hedefine yöneltti. 41 puanla 4. sırada kalan Frank Lampard yönetimindeki Chelsea, Leicester'ın puan kaybettiği haftada United'ı devirip üst sıralara bir adım daha yaklaşmayı istiyor. Bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen ve 35 puanla 9. sırada yer alan Ole Gunnar Solskjaer'li Kırmızı Şeytanlar ise taraftarına derbi zaferi hediye etmenin peşinde.

Haberin Devamı

CHELSEA-UNİTED MAÇINDA MUHTEŞEM ORANLAR! TIKLA, HEMEN OYNA

İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçı Manchester United'ın 4-0'lık üstünlüğü ile sona ermişti. United, rakibini deplasmanda avlarsa 1987/88'den bu yana ilk kez rakibini aynı sezonda iki maçta da devirmiş olacak.

İki takımda da sakatlıklar can sıkıyor. Maviler'de Marco van Ginkel, ile Christian Pulisic, Manchester United'da ise Paul Pogba, Marcus Rashford, Axel Tuanzebe ve Scott McTominay kritik maçta forma giyemeyecekler.

Haberin Devamı

Chelsea - Manchester United maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Stamford Bridge'de oynanacak mücadele TSİ 23.00'te başlayacak. Anthony Taylor'ın düdük çalacağı 90 dakika S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Chelsea - Manchester United ilk 11'ler:

Chelsea: Caballero, James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta, Kante, Jorginho, Kovacic, Pedro, Willian, Batshuayi

Manchester United: De Gea, Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaq, Williams, Fred, Matic, Fernandes, James, Martial

Chelsea dördüncü sırayı kaybetme korkusu yaşıyor

Devre arasında transfer yasağını kaldıran Londra ekibi buna rağmen kadrosunu takviye etmedi. İsimleri özellikle yıldız forvetlerle anılan Maviler yola Tammy Abraham ile devam etme kararı aldı. Chelsea Tottenham’ın kazanmasıyla dördüncü sırayı kaybetme korkusunu yakından hissetmemek için evinde Manchester United’ı devirmek istiyor. Öte yandan haftaya yine sahalarında Tottenham ile oynadıktan sonra Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’i konuk edecekler. Chelsea’de Frank Lampard’ın kredisi bu fikstüre bağlı desek yanlış söylemiş olmayız. Ev sahibinde Pulisic ile Loftus-Cheek bu maçta oynamayacak. Bileğindeki sakatlık düzelen golcü Abraham ise ileri uçtaki yerini alacak.

Manchester United mağlup olmadan evine dönmek istiyor

Premier Lig’deki son 3 maçında 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Manchester United dördüncü sıra için belki de son kozunu oynayacak. Bu sezon ilk hafta Chelsea’yi 4-0 mağlup eden ve Lig Kupası’nda da karşılaştığı rakibini 2-1’le geçen Kırmızı Şeytanlar en azından mağlup olmadan evine dönmek istiyor. Pogba ve Rashford’dan yoksun olan konuk ekipte tek gol umudu olan Martial de son 5 Premier Lig maçında sadece 1 kez ağları havalandırabildi. Ara transferde Çin’den dönen Ighalo’nun bu durumda süre alması yüksek ihtimal. Manchester United ayrıca bu karşılaşmaya çıktıktan sonra Perşembe Belçika’da UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Club Brugge ile oynayacak.

YORUM YAZ