MENÜ

Chelsea - Manchester maçı hangi kanalda, saat kaçta? (11'ler belli oldu)

Dünya'da günün maçı bugün İngiltere Premier Lig'de Chelsea ile Manchester United arasında oynanacak. Futbol severlerin gözü kulağı Chelsea Manchester maçında olacak. Eden Hazard’lı Chelsea, Premier Lig’in 9. haftasında Pogba’lı Manchester United’ı konuk edecek. Mourinho'nun koltuğu sallanıyor. İki takımda sahadan galibiyet ile ayrılmak için mücadele edecek. Peki, Chelsea - Manchester United maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.

Chelsea - Manchester maçı hangi kanalda, saat kaçta? (11'ler belli oldu)

İngiltere Premier Lig’in 9. haftasında sezona Maurizio Sarri önderliğinde harika bir başlangıç yapan ve 8 maçta yenilgisi bulunmayan Eden Hazard, Jorginho ve Kante’li Chelsea, şampiyonluk yolunda kritik mücadelede Manchester United’ı konuk edecek. Şu ana kadar ligde çıktığı 8 maç sonunda 13 puan toplayarak hayal kırıklığı yaratan Kırmızı Şeytanlar ise Pogba, Martial ve Lukaku gibi yıldızlarının önderliğinde bir sürprizin altına imza atmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Chelsea - Manchester United maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Stamford Bridge'de oynanacak dev maçı Mike Dean yönetecek. 14:30'da başlayacak dev maç S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

Chelsea - Manchester United 11'ler

Chelsea: Kepa, Azpilicueta, David Luiz, Rüdiger, Alonso, Kante, Kovacic, Jorginho, Willian, Hazard, Morata

Manchester United: De Gea, Young, Lindelöf, Smalling, Shaw, Pogba, Matic, Rashford, Mata, Martial, Lukaku

4 maçtır kalesini kapattı

Chelsea ile Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United arasında gerçekleşecek zorlu mücadele öncesinde ev sahibi, rakibiyle Stamford Bridge’de çıktığı son 8 maçın 7’sini kazanmayı başardı. Maviler ayrıca bu süreçte United’a karşı son 4 mücadelede de kalesini gole kapadı.

Haberin Devamı

Jose Mourinho sevinmeyecek

Eski takımına karşı rakip hoca olarak sahne alacak Manchester United’ın teknik direktörü Jose Mourinho, gol atmaları halinde sevinmeyeceğini söyledi. Mourinho, “Kendimi 90 dakika boyunca kontrol etmeye çalışacağım. Taraftarlara saygı göstermek durumundayım. Sonuçta birçok anımın olduğu kulübe karşı bir maç yapacağız. Ancak yarın (bugün) yüzde 100 bir Manchester United’lı olacağım” yorumunda bulundu.

YORUM YAZ