MENÜ

Chelsea'de, Maurizio Sarri sesleri

Avrupa’da hoca borsası hareketlendi... 22 yıl sonra Arsene Wenger ile yollarını ayıran Arsenal, Unai Emery ile sözleşme imzalarken, Sarri ile anlaşamayan Napoli’nin de Carlo Ancelotti ile 2 seneliğine anlaştığı iddia edildi. Sarri’nin ise yeni durağının Chelsea ya da Zenit olacağı öne sürüldü.

Chelsea'de, Maurizio Sarri sesleri

Arsenal’in, Emery’i açıkladığı saatlerde Napoli’de de hareketli saatler yaşandı. Teknik direktör Maurizio Sarri ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamayan Mavi-Beyazlılar, son olarak Alman devi Bayern Münih’i çalıştıran Carlo Ancelotti ile pazarlık masasına oturdu.

Napoli Başkanı De Laurentiis ile görüşen Ancelotti’nin, yıllığı 6.5 milyon Euro’dan (36 milyon TL) iki senelik sözleşme teklifini kabul ettiği ve imzaların atıldığı iddia edildi.

15 yıl sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi vizesi alamayan Chelsea, teknik direktör Antonio Conte ile yollarını ayırmayı planlıyor. İtalyan teknik adamın yerini Napoli’den ayrılması beklenen Maurizio Sarri ile doldurmak isteyen Maviler, 59 yaşındaki çalıştırıcı ile yakın zamanda pazarlık masasına oturacak. Öte yandan Rus ekibi Zenit’in de Sarri ile ilgilendiği biliniyor.

Emery'den 3 yıllık imza

22 sene sonra Arsene Wenger ile yollarını ayıran Arsenal, takımı PSG’den ayrılan Unai Emery’e emanet etti. Kırmızı- Beyazlılar ile 3 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol teknik adamın, senelik 5 milyon Pound (32 milyon TL) kazanacağı öğrenildi. Emery, yaptığı ilk açıklamada, “Böylesine büyük bir kulübe imza attığım için çok heyecanlıyım. Arsenal’i seven herkeste özel anılar bırakmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ