MENÜ

"Chelsea bizi korkutmuyor"

Aysal, Chelsea maçını, “Türk futbolunun marka değeri açısından çok önemli” diye yorumlarken, İngiliz devinden kesinlikle çekinmediklerini söyledi

"Chelsea bizi korkutmuyor"

GSStore’un Florya’daki yeni mağazasının açılışına katılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’dan çarpıcı sözler... Nike tarafından ev konseptine göre hazırlanan mağazanın, Arsenal ve Barcelona gibi örnekleri hatırlattığını belirten Aysal, Chelsea maçıyla ilgili olarak, “Sadece Galatasaray için değil, Türkiye için de çok önemli. Türk futbolunun marka değeri yönünden hepimiz için önemli. İnşallah başarılı olacağız. Bu konuda endişemiz yok. Oyuncularıma çok güveniyorum. Marka değeri yükseltmek için iyi bir fırsat” yorumunu yaptı. Medyaya sızan yeni formalar için, “Bire bir demek yanlış olur. Nike düzenleme yapıyor. Parçalı forma olacak” diyen Aysal, şampiyonluk yarışı hakkında şunları söyledi: “Futbol yaşayan bir süreç. Her türlü ihtimale açıktır. İlk devre bazı şanssızlıklar yaşadık. Her takımın başına gelebilir. Bunun dışında beklentim, Galatasaray’ın puan kaybetmeden kazanmasıdır...”

‘Melo’nun klasik dansı’

Melo’nun çok eleştirilen sevinç hareketini de yorumlayan Aysal, “Bu dans burada da yapıldı daha evvel. Derbide olunca dikkat çekti herhalde. Melo’nun dansı çok klasik.
Zaten maç bitmişti. Taraftarların bir kısmı stadı boşaltıyordu. Orada tahrik içeren en ufak hareket yoktu. Kendi milli danslarını şu veya bu şekilde zaten sergiliyorlar” dedi. Başkan, TT Arena’nın zeminiyle ilgili olarak da, “Düne kadar hazırdı. Yarın ne olur bilemem. Dua edelim, inşallah sıkıntı olmaz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ