MENÜ

Chahechouhe Medicana Sivasspor'da mutlu

Medicana Sivasspor'un Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe, üç sezonun ardından bu sezon da kırmızı-beyazlı formayı giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Chahechouhe Medicana Sivasspor'da mutlu

Medicana Sivasspor’a 2012-2013 sezonunda transfer edilen Chahechouhe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer söylentileriyle gündeme gelmekten duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Takımında devam ettiği için mutlu olduğunu aktaran orta saha oyuncusu, "Gazetelerde, başka yerlerde çok dedikodular döndü. Kardeşlerime de söylemiştim, ’ne kadar dedikodu dönerse transferle ilgili, ne kadar çok konuşulursa o zaman hiçbir şey yapılmaz’ diye. Bu sene takımda devam edeceğimi biliyordum. Sivas’ta ve Medicana Sivasspor’da çok mutluyum. Buradaki insanları seviyorum, onlar da beni seviyorlar ve bana güveniyorlar" şeklinde konuştu.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın, kendisinin takımda kalacağı yönündeki açıklamalarını memnuniyetle karşıladığını ifade eden Chahechouhe, "Kulüp başkanımıza çok teşekkür ederim. Medicana Sivasspor’a önemli bir katkımın olduğunu düşünüyorum, inşallah böyle devam eder. Yeni bir sezon, yeni bir umut, umarım her şey yolunda gider" dedi.

"Galatasaray’a gol attığım için mutluyum"

Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maçta takımının 2 golünü atan Chahechouhe, kırmızı-beyazlı formayla sezonun ilk maçında ilk kez golle buluştuğunu bildirdi.
Bu nedenle sevinçli olduğunu kaydeden Medicana Sivassporlu futbolcu, "İki gol attım, mutluyum ve inşallah böyle devam eder" dedi.

Takım olarak geçen sezon sıkıntılı günler geçirdiklerini anımsatarak, 2015-2016 sezonunun iyi geçmesini temenni eden Chahechouhe, takımda kaliteli oyuncuların bulunduğunu, çok iyi bir sezon geçireceklerine inandığını vurguladı.

Medicana Sivassporlu futbolcu, tüm maçlarda forma giymek istediğini ve takımına katkı sağlamak için elinden gelen tüm çabayı göstereceğini belirtti.

120 maçta 44 gol

Chahechouhe, Medicana Sivasspor formasıyla Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında toplam 44 gol attı.

Süper Lig’de 2013-2014 sezonunda 17 kez fileleri havalandırarak gol krallığı tacını takan futbolcu, lig ve kupada 120 maçta forma giydi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ