MENÜ

Ceyhun Yıldızoğlu Mersin'le anlaştı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, antrenör Ceyhun Yıldızoğlu ile prensipte anlaştı.

Ceyhun Yıldızoğlu Mersin'le anlaştı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlardan Mersin Büyükşehir Belediyesi, antrenör Ceyhun Yıldızoğlu ile prensipte anlaştı.

Haberin Devamı

Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 yıldır takımı çalıştıran Zafer Kalaycıoğlu ile yönetim kurulu kararı doğrultusunda yollarını ayırdıklarını söyledi.

Kalaycıoğlu’na verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Özcan, Galatasaray Madical Park’la yollarını ayıran Ceyhun Yıldızoğlu ile prensipte anlaştıklarını belirtti.

Milli takım başantrenörlüğünü de sürdüren Yıldızoğlu’nun geçmişte Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni de çalıştırdığını anımsatan Özcan, "Geçmişte Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandıran ve Türkiye finali oynatan Yıldızoğlu ile prensipte anlaştık. Hedefimiz yeni başarılara imza atmanın yanı sıra, yetenekli gençleri keşfederek Türk basketboluna kazandırmak" dedi.

Haberin Devamı

Yeniden yapılanma doğrultusunda alt yapıya daha fazla önem vereceklerini vurgulayan Özcan, Yıldızoğlu ile vizyonlarını daha da genişleteceklerini kaydetti.

AA

YORUM YAZ