MENÜ

Ceyhun ve Semavi Denizli yolunda!

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ligin devre arasında gerekli trasferlerin yapılacağını söyledi.

Ceyhun ve Semavi Denizli yolunda!

Denizlispor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sürdürdü. Teknik Direktör Kutlu, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, devre arasında yapılacak transeferlerle ilgili olarak, yönetime rapor sunduğunu, Genel Menajer Özhan Çetin ve yönetimin görüşmelere başladığını ifade etti.

Kutlu, Ankaragücü’nden Ceyhun ve Semavi ile görüşmelerin devam ettiğini, Denizlispor’un ligde kalacağına gönülden inandığını ifade ederek, şöyle dedi: "İkinci yarıda, daha kuvvetli, oynadığı futbolun daha da üzerine çıkan bir Denizlispor olacak. Kimse merak etmesin, ben bu takımın, bu camianın düşeceğine inanmıyorum. Çünkü, bu kulüp daha önce de, bu sıkıntıları yaşamış tecrübeli bir camia, böyle sıkıntıları atlatma konusunda da tecrübeli. Onun için, bu sıkıntıyı, hem bu şehrin hem de, bu takımın atlatacak potansiyeli var. Ben ümitsiz değilim."

Takımın Ankaragücü ve Gençlerbirliği maçlarında güzel bir futbol ortaya koyduğunu belirten Hakan Kutlu, hafta sonunda Denizli’de yapacakları Trabzonspor maçında aynı futbolu sergilemeleri halinde karşılaşmadan galip ayrılacaklarına inandığını vurguladı.

Kutlu, şunları kaydetti: "Trabzonspor’un başına Şenol Güneş hoca geldi. Kendisi, çok başarılı ve Trabzonspor’u bilen bir hoca. Ama bizim için kim gelmiş, kim gitmiş önemli değil. Bizim artık kendimizi düşünmekten başka bir çaremiz yok. Kim olursa olsun, biz kazanmaya çalışacağız ve kazanacağımızı da düşünüyorum. Son 3 haftadır güzel futbol oynuyoruz. Aynı güzel futbolu, bu maçta da sürdürdüğümüz takdirde, bize çıkış sağlayacak bir sonuç alacağımıza inanıyorum."

Kutlu, sakat ve cezalı futbolcularının olmadığını bildirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ