MENÜ

Cesare Prandelli, Valencia'ya evet dedi

Bir dönem Galatasaray'ın teknik direktörlüğünü yapan İtalyan hoca Cesare Prandelli, La Liga ekiplerinden Valencia ile anlaştı.

Cesare Prandelli, Valencia'ya evet dedi

Valencia, yeni hocası Cesare Prandelli'yi bugün basına tanıttı. Yarasalar, yeni hocasından "futbol dünyasının en çok saygı duyduğu menajer" ifadeleri ile bahsetti.

Kulübün sportif direktörü Jesús García Pitarch'ın da eşlik ettiği İtalyan hoca, "Valencia gibi büyük ve önemli bir takımla çalışacak olmak bhenim için büyük bir onur" açıklamasında bulundu.

"Sezon için olumlu düşüncelerim var; çünkü Valencia geçmişi başarılarla dolu, zengin bir kadroya sahip bir klüp. İdealimdeki takım, takım olmayı becerebilen ve yüksek gol oranına ulaşabilen kadro oluşturabilmek. Burda olmayı seçtim çünkü García Pitarch, bana oyuncuların kalitesi ile ilgili her türlü garantiyi verdi ve ben onlarla çalışmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullanan Prandelli yeni görevi için heyecanlandığının sinyallerini verdi.

Sportif direktör Pitarch ise yeni hocalarının gelişi ile ligde istikrar sağlanacağının altını çizerken, Prandelli basın toplantısını İspanyolca "Çok yaşa Valencia" anlamına gelen "Amunt Valencia" diyerek sonlandırdı.

Büke Narin/Fanatik.com.tr


4 büyüklerden giden futbolcular ne yaptı?

Haberin Devamı
YORUM YAZ