MENÜ

Cenk'in berberi Jose Sosa!

Cenk Gönen'in, ani tarz değişikliğinin sebebi ortaya çıktı.

Cenk'in berberi Jose Sosa!

Siyah-Beyazlılar’ın Avusturya kampına yeni saç imajıyla başlayan Cenk Gönen’in, ani tarz değişikliğinin sebebi ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki file bekçisi, “Benim kuaförüm sizinki kadar iyi değil. Sosa berberliğe soyundu ve ilk müşterisi de ben oldum” diyerek Arjantinli futbolcunun bir özelliğini daha ortaya çıkarmış oldu. Gönen, Sosa’nın küçüklüğünde kuaför olmak istediğini ancak bu hayalinin gerçekleşmediğini söyledi.

Serdar Kurtuluş rekabete hazır

Kara Kartal’ın deneyimli sağ beki Serdar Kurtuluş, yeni sezon öncesinde takım olarak hazır hale geldiklerini söyledi. Teknik direktör Şenol Güneş’in önderliğinde Süper Lig’de başarılı işlere imza atacaklarını belirten 28 yaşındaki futbolcu, “Kendimize olan özgüvenimiz oldukça fazla. Andreas Beck transferiyle beraber sağ bek bölgesindeki rekabet arttı. İyi olan formayı kapacak. Yarışa şimdiden hazırım” diye konuştu.

Gökhan Töre fark yaratacak

La Liga devi Atletico Madrid’in kadrosuna kazandırmak için yoğun çaba sarf etmesine rağmen Başkan Fikret Orman’ın isteği doğrultusunda takımda kalan Gökhan Töre, yeni sezon öncesinde oldukça iddialı... Takımının Almanya ve Avusturya kamplarında sergilediği başarılı performansla teknik direktör Şenol Güneş’i sevindiren 23 yaşındaki futbolcu için takım arkadaşlarının, “Adeta yeni transfer gibi. Yeni sezonda takımda yine fark yaratacak” yorumlarını yaptıkları öğrenildi.

Görev adamı Atiba Hutchinson

Beşiktaş’la sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Atiba Hutchinson, yeni sezon öncesindeki çalışmalarda sergilediği görüntüyle takımının en çalışkan isimleri arasında yer alıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in; ön libero bölgesinin yanı sıra; sol bek ve sol kanat alanlarında da denediği 31 yaşındaki Kanadalı oyuncunun, bütün mevkilerdeki istekli performansının ardından hocasından tam not aldığı bildirildi.

Siyah-Beyazlılar bugün dönüyor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına Almanya’da başlayan Siyah-Beyazlılar, ardından Avusturya’nın yolunu tutmuştu. Yaklaşık 2 haftadır bu ülkede bulunan Beşiktaş kafilesi, bu akşam saatlerinde istanbul’a dönecek. Teknik direktör Şenol Güneş’in 2 gün izin vereceği futbolcular, Spor Toto Süper Lig öncesi son hazırlık maçına 9 Ağustos’ta son Yunanistan şampiyonu Olympiakos karşısında çıkacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ