MENÜ

Cenk Tosun'dan müthiş gol!

Maça yedek başlayan Cenk Tosun, ilk yarı 3-0 Benfica lehine bitince Şenol Güneş tarafından 2. yarı sahaya sürüldü. Oyuna müthiş istekli başlayan genç yıldız, 58’de attığı muhteşem golle Beşiktaş’ı ateşleyen isim oldu.

Cenk Tosun'dan müthiş gol!

Sezonun ilk haftalarında ilk 11’de görev yapmasına karşın, daha sonra formasını Aboubakar’a kaptıran ancak yedekliği hiç dert etmeyen ve oyuna sonradan girdiği karşılaşmalarda da gollerini atan Cenk Tosun, geleneği dün de sürdürdü. Benfica karşısında maça yedek kulübesinde başlayan golcü futbolcu, ilk yarı Portekiz ekibinin 3-0’lık üstünlüğüyle bitince, teknik direktör Şenol Güneş tarafından taze güç olarak sahaya sürüldü.

Oyuna müthiş istekli ve hırslı başlayan Cenk Tosun, girdiği ilk pozisyonda da golünü attı. Hem de ne gol. 58. dakikada Beck’in sol ayağıyla yaptığı ortaya, ceza alanı sol tarafından yatarak nefis bir yarım vole vuran Cenk, kalecinin çaresiz bakışları altında ağları havalandırdı. Bu, onun Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk golüydü aynı zamanda. İşte bu dakikada gelen muhteşem gol, tribünleri coştururken, Beşiktaş’ı da ateşledi. Genç yıldız o kadar iştahlıydı ki, sürekli pozisyon kovaladı, gole de yaklaştı ancak direğe takıldı. O, ikinci golü bulamadı ama takım arkadaşları onun verdiği ateşle, ağları 2 kez daha havalandırıp, müthiş bir geri dönüşe imza attı.

‘Top ayağıma oturdu’

Maçın adamı Cenk Tosun, şunları söyledi: “Bütün takım arkadaşlarımı kutlamak istiyorum, gerçekten kolay bir iş değil Benfica’ya karşı 3-0’dan geri dönmek. Dinamo Kiev’i yendiğimiz zaman, tur atlamış olacağız. 3-0’ı unutup, 0-0’mış gibi oynamamızı söyledi devrede hocamız. Son anlarda 4-3 de olabilirdi. Golde Andreas Beck’in ortasında tam ayağıma oturdu, antrenmanlarda da deniyordum, çok da güzel bir yere gitti.”

Beşiktaş, gruptan nasıl çıkar? İşte o ihtimaller


Beşiktaş-Benfica maçı sonrası Caps'ler

Haberin Devamı
YORUM YAZ