MENÜ

Cenk Gönen: Ne frikiği abi

Galatasaray maçında kafasına darbe alan kaleci Cenk'in mücadeleyi hatırlamakta güçlük çektiği bildirildi. Deneyimli kalecinin, kendisini arayan ve Sneijder'in pozisyonundan dolayı tebrik eden Asbaşkan Deniz Atalay'a, “Ne frikiği abi, ben mi kurtardım?” cevabını verdiği öğrenildi.

Cenk Gönen: Ne frikiği abi

Süper Lig’de Galatasaray’a Arena’da 1-0’lık skorla kaybeden Beşiktaş’ta, kaleci Cenk Gönen’in durumu, dev karşılaşmayı gölgede bıraktı. Oyunun 84. dakikasında Beşiktaş ceza alanındaki pozisyonda takım arkadaşı Pedro Franco ve Galatasaray’lı Burak Yılmaz’ın hamle yaptığı sırada dizlerinin kafasına isabet etmesinin ardından baygınlık
geçiren deneyimli kaleci, geçici bilinç kaybı yaşayarak korkutmuştu. Darbenin ardından kendisine müdahale eden kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık’a, “Ben neredeyim? Burası neresi?” diye soran ve yapılan müdahalenin ardından karşılaşmaya devam eden Cenk’in, Galatasaray karşılaşmasını hatırlamakta güçlük çektiği bildirildi. Mücadele sonunda hastaneye kaldırılan başarılı kaleciyi telefonla arayan Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, “Cenk’i aradım ve Sneijder’in 72. dakikasındaki serbest vuruşunu kurtarmasıyla ilgili olarak tebrik ettim. Bana cevap olarak, ‘Ne frikiği abi, ben mi kurtardım?’ dedi. Ama durumu iyi” ifadelerini kullandı.

Herkese teşekkür etti

Galatasaray karşılaşmasının ardından geceyi hastanede geçiren Cenk Gönen, dün sabah saatlerinde taburcu edildi. Ciddi bir sağlık durumu olmadığı öğrenilen Cenk, yaptığı açıklamada, kendisine desket veren herkese teşekkür etti.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ