MENÜ

Cengiz Ünder'in gecesi

Son 3 sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Roma'yı konuk ediyor. Satiago Bernabeu'da oynayacak dev mücadelede Cristiano Ronaldo'suz ilk Devler Ligi maçına çıkacak olan Madrid temsilcisi 3 puan, Roma ise sürpriz peşinde.

Cengiz Ünder'in gecesi

Şampiyonlar Ligi’nde dev kapışma... Kadrosunda milli futbolcumuz Cengiz Ünder’in de yer aldığı İtalyan temsilcisi Roma, son 3 sezonun tamamında Devler Ligi kupasını müzesine götüren Real Madrid ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Santiago Bernabeu’da gerçekleşecek ve Björn Kuipers’in yöneteceği mücadele 22.00’de başlayacak. Luka Modric, Marco Asensio ve Gareth Bale gibi süperstarları elinde bulunduran Eflatun-Beyazlılar, 3 puandan başka bir şey düşünmezken, geçen sezon çeyrek finalde Barcelona’yı eleyen Roma ise sürpriz peşinde olacak.

Real namağlup

Cristiano Ronaldo’yu Juventus’a satan Real Madrid, şu ana kadar İspanya La Liga’da oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etmeyi başardı. Başkent temsilcisi, 12 puanlı Barcelona’nın ardından 10 puan ile ligde ikinci sırada yer alıyor. Öte yandan Roma adına ise işler pek parlak gitmiyor. Bu sezon 4 maçta yalnızca 1 galibiyet alabilen İtalyan ekibi, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 9. sırada.

YORUM YAZ