MENÜ

Cengiz Ünder'e dev talip

Çizme basınının iddiasına göre Alman devi Bayern Münih, Roma’da her geçen gün yıldızı daha da parlayan Cengiz Ünder’in peşine düştü. 21 yaşındaki oyuncu için Bayern, 60 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı.

Cengiz Ünder'e dev talip

İtalya Ligi’nde Roma’nın formasını giyen milli futbolcu Cengiz Ünder’e, Avrupa’nın devlerinden Bayern Münih talip oldu. Çizme’de transfer haberleriyle bilinen Calciomercato.com adlı popüler internet sitesi, Bayern’in bir süredir Cengiz’i takip ettiğini ve devre arasında harekete geçeceğini yazdı. Franck Ribery (35) ve Arjen Robben’in (34) artık yaşlarının ilerlemesi sebebiyle yeni kanat oyuncuları arayan Kırmızı-Beyazlılar’ın, genç yıldızımız için İtalyan ekibine 60 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli teklif etmeyi planladığı bildirildi.

Haberin Devamı

Arsenal ve City de sırada...

Haberde ayrıca Bayern’in yanı sıra İngiltere’den Arsenal ve Manchester City’nin de, 21 yaşındaki kanat oyuncusunu takibe aldığı belirtildi. Bu sezon Başkent ekibi adına 7 maçta rakip filelere 3 gol atıp, 3 de asist yapan genç yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde ise ikinci haftanın en iyi 11’ine seçilmişti.

YORUM YAZ