MENÜ

Cengiz Özyalçın: Galatasaray'ı bu zor durumdan çıkaracağız

Galatasaray ikinci başkanı Cengiz Özyalçın, Gençlerbirliği maçının ardından konuştu.

Cengiz Özyalçın: Galatasaray'ı bu zor durumdan çıkaracağız

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, 25. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. İkinci başkan Cengiz Özyalçın maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray ikinci başkanı Cengiz Özyalçın, Gençlerbirliği maçının ardından şunları söyledi:

"Derbilerin ölçüsü olmaz. Puan tablosunda takımların durumu ne olursa olsun Fenerbahçe-Galatasaray derbileri her zaman büyük rekabet içindedir. Bir Galatasaraylı olarak tabi ki kazanmak isterim. Top yuvarlak. Biz şu anda iyi durumda değiliz ama futbol üç ihtimalli bir sonuç. Ancak bir de mali genel kurul var. "

"Ben diyorum ki, herkes elini taşın altına koysun. Bakın seçime gitmek teslimiyet demektir. Biz bu Galatasaray'ı düzlüğe çıkaracağız. Ekonomik güç sportif başarıyı da beraberinde getirir. Önce Galatasaray'ı bu zor durumdan çıkaracağız. Herkes elini taşın altına koysun. Bilekliklerin maliyetleri belli, fiyatları belli. "

"Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyoruz ama herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor. Bu, Galatasaray'ın dibe vuruş şeklidir ama toparlanacaktır. Ben bunu söylüyorum sizlere"

Haberin Devamı
YORUM YAZ