MENÜ

Cenevre-Lyon arası kaç km? İstanbul-Cenevre uçak bilet fiyatları

Beşiktaş'ın Lyon ile eşleşmesinin ardından Lyon uçak biletleri tavan yaptı. Beşiktaşlı taraftarlar da Lyon'a yakın kentlere uçak biletleri almaya başladı. Lyon'a en yakın kentlerden birisi İsviçre'nin Cenevre kenti. İşte Cenevre-Lyon arası kaç km? İstanbul-Cenevre uçak bilet fiyatları gibi soruların cevabı...

Cenevre-Lyon arası kaç km? İstanbul-Cenevre uçak bilet fiyatları

Beşiktaş Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde Fransa'nın Lyon takımı ile eşleşti. Siyah-Beyazlı taraftarlar bu kuranın hemen ardından Lyon uçak biletlerine hücum etti. Bilet fiyatları bir anda yükseldi.

Saatler geçtikçe İstanbul-Lyon uçak bilet fiyatları da artmaya başladı. Beşiktaşlı taraftarlarda alternatif şehirlere bilet almaya başladı.

Cenevre-Lyon arası kaç km?

Lyon'a en yakın şehirlerden biri Cenevre. İsviçre kenti olan Cenevre'nin Lyon'a uzaklığı sadece 150 KM uzaklıkta. Cenevre'ye de İstanbul'dan hergün düzenli olarak direk ve aktarmalı uçuşlar yapılıyor.

İstanbul-Cenevre uçak bilet fiyatları

Özel hava yolu şirketlerinde 12 Nisan'da bu kente gitmek isteyenler 790 TL'ye bilet bulabiliyor. Aktarmalı dönüş uçağı fiyatları ise 14 Nisan tarihinde 400 TL civarında bulmak mümkün. Aktarmasız fiyatlar ise 1000 TL civarında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ