MENÜ

Cem Dizdar'dan derbi yorumu: Beşiktaş bunu başaracak güçte!

Spor Toto Süper Lig'in 23. Hafta mücadelesinde Beşiktaş, Vodafone Park Stadyumunda Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Karşılaşma öncesi konuşan yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş'ın kendi evinde oynama avantajını kullanacağını ve şampiyonluk yarışından kopmayacağını söyledi!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 25 Şubat Pazartesi günü Beşiktaş Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Haberin Devamı

Antalyaspor, Bursaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'de bu sezon ilk kez üst üste 3 karşılaşma kazanan siyah-beyazlılar, sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'yi de taraftarının önünde yenip seriyi 4 maça çıkarmak ve zirve takibini sürdürmek amacında.

İki takım için de son derece kritik olan bu karşılaşmayı yorumlayan yazarımız Cem Dizdar, "Son yıllarda Beiktaş-Fenerbahçe maçları çok gergin geçiyor. Oyun orta sahaya kimin hükmedeceğine bağlı olacaktır. Genellikle kanat oyunu oynayan ve Burak Yılmaz'ı topla buluşturmaya çalışacak bir Beşiktaş olacak. Fenerbahçe haklı olarak büyük bir tedirginlik içerisindeler. Fenerbahçe'nin serüvenini bu maçtan sonra takip etmek gerekir. Beşiktaş kendi saha avantajını kullanacak ve şampiyonluk yarışından kopmayacaktır" dedi!

YORUM YAZ