MENÜ

Celutska geldi kriz bitti

Halil, Zokora, Henrique ve Mierzejewski'yi transfer ederek yeni sezon öncesi iddialı bir takım oluşturan Trabzonspor, Celustka'yı da renklerine bağlayarak gücüne güç kattı. Savunmanın her bölgesinde görev yapabilen Çek oyuncunun alınması, teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldürdü

Celutska geldi kriz bitti

Takımın iskeletini oluşturan Selçuk İnan, Jaja, Umut Bulut, Yattara ve Egemen gibi futbolcuları gönderen Trabzonspor, bu oyuncuların yerine yaptığı kaliteli transferlerle dikkat çekiyor. Çek futbolcu Ondrej Celustka’ya da dün 5 yıllık imza attıran Bordo-Mavililer, teknik direktör Şenol Güneş’in yüzünü güldürdü. Savunmanın her bölgesinde başarıyla görev yapabilen Celustka için Trabzonspor, kulübü Sparta Prag’a 1 milyon 200 bin Euro, futbolcunun kendisine ise yıllık 500 bin Euro ödeyecek. Dün sağlık kontrolünden geçen, bugün ise Genel Sekreter Hasan Yener ile Trabzon’un Hollanda kampına gelecek olan genç futbolcu, takım arkadaşlarıyla tanışıp, ayağının tozuyla da ilk idmanına çıkacak.

Haberin Devamı

Yöneticilerden tam puan

Savunmada yaşanan krizi uzun süredir takip ettiği Celustka ile çözmeyi planlayan Şenol Güneş’e bu transferle ilgili yöneticiler de kefil olmuştu. Futbolcunun maç kasetlerini izleyen Trabzon’lu idareciler, başarılı oyuncunun alınması için yeşil ışık yakmıştı. Özellikle Egemen Korkmaz’ın Beşiktaş’a gitmesinden sonra defansta sorun yaşayan Karadeniz Ekibi’nin Hollanda kampında, kaleci Bora Sevim çift kale maçta savunmada görev yapmak zorunda kalmış ve herkesi şaşırtmıştı.

YORUM YAZ