MENÜ

Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e henüz evlilik teklifi gelmedi

Uzun süredir aşk yaşayan ünlü basketbolcu Cedi Osman ve oyuncu Ebru Şahin çifti, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Tarzlarıyla dikkat çeken çift, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şahin, evlilik sorusuna, "Bana henüz teklif gelmedi." diyerek sevgilisi Cedi Osman'a göndermede bulundu.

Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e henüz evlilik teklifi gelmedi

Hercai dizisindeki Reyyan karakteriyle hafızalara kazınan Ebru Şahin, ünlü basketbolcu Cedi Osman'la mutlu birlikteliğini sürdürüyor. Ünlü basketbolcu Osman, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Şahin'i annesi Binela Hanım ile babası Sermet Bey'le tanıştırdı. Bu gelişme, ünlü çiftin evlilik yolunda ilk adımı olarak yorumlandı.

Haberin Devamı

"YENİ PROJEM VAR"

Tatil sonrası İstanbul'da görüntülenen çifte birlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Birlikte güzel zaman geçirdiklerini söyleyen Ebru Şahin, "Keyifli bir tatil yaptık, şimdi yeni bir projem var. Cedi ise Olimpiyatlara hazırlanıyor" dedi.

"HENÜZ TEKLİF GELMEDİ"

Geçtiğimiz günlerde ailelerin tanışmasına da değinen Ebru Şahin "Ailelerimiz yeni tanışmıyor, uzun zamandır görüşüyoruz" dedi. Güzel oyuncu, "Evlilik yakın mı?" sorusuna "Bana henüz teklif gelmedi. Şimdilik öyle bir düşüncemiz yok." diyerek sevgilisi Cedi Osman'a göndermede bulundu.

YORUM YAZ