MENÜ

Çaylak finalde

NBA'de ilk sezonunu yaşayan milli oyuncumuz Ömer Aşık'ın takımı Chicago Bulls, 22 yıl sonra Doğu Konferansı'nda finale yükseldi. Atlanta Hawks'ı 4-2'lik seriyle geçen Bulls, Miami'nin rakibi oldu

Çaylak finalde

Doğu’da normal sezonunu lider tamamlayan Chicago Bulls, tam 22 yıl sonra konferans finale kaldı. Hido’nun takımı Orlando Magic’i elemeyi başaran Atlanta Hawks’ı yarı finalde 4-2’lik seriyle geçen Bulls, Doğu Konferansı finaline yükseldi. Serinin 6. maçında Atlanta’yı 99-73 mağlup etmeyi başaran Boğalar, Miami Heat’ın rakibi oldu.
5 sayı, 3 ribaunt, 2 blok’la oynadı Chicago Bulls formasıyla NBA’de çaylak sezonun geçiren ve ilk senesinde konferans finali oynayacak olan milli pivotumuz Ömer Aşık, kenardan gelip, sahada 20 dakika kaldığı 6. maçta 5 sayı, 3 ribaund, 2 blokla oynadı. Bulls’da mücadelenin en skoreri ise, 23 sayı, 10 ribauntla ‘double-double’ yapan Carlos Boozer oldu. Sezonun MVP’si seçilen Rose’un 19 sayı, 12 asist ve 4 ribautla ‘double-double’ yaptığı karşılaşmada ayrıca Deng 13, Noah 11, Gibson 10 sayı kaydetti. Bu arada Miami Heat- Chicago Bulls arasındaki final serisi yarın Chicago’da başlayacak.

Haberin Devamı

NBA’in süper beşlisi açıklandı

Öte yandan NBA sezonun en iyi ilk 5’i açıklandı. ABD ile Kanada’daki 119 gazetecinin oylarıyla belirlenen en iyi ilk 5’te, Derrick Rose, LeBron James, Dwight Howard, Kobe Bryant ve Kevin Durant yer aldı.

Ömer Aşık yalanladı

Chicago Bulls ile Doğu Konferansı’nda finale yükselme başarı gösteren Ömer Aşık, hakkında çıkan Lindsay Davis ile aşk yaşıyor haberlerini yalanladı, hem şaşırdığını hem de çok üzüldüğünü söyledi Kendisini tanıyanların, hayat tarzını da çok iyi bildiğini söyleyen Ömer Aşık, “Bu tarz bir ilişki içinde olmayacağımı beni tanıyan herkes biliyordur. Konferans finaline kaldığımız böyle kritik bir dönemde böyle asılsız haberlerin çıkması beni gerçekten üzdü. Kaldı ki, haberde adı geçen kişi de kendisine ait internet sitesinde böyle bir şeyin olmadığını yazdı” açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ