MENÜ

Çaykur Rizespor'un muhtemel 11'i

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray'la karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Süper Lig'de zor dönemler geçiren Çaykur Rizespor, 14 haftada sadece 10 puan toplayabildi. Karadeniz ekibi ligde 10 puanla son sırada yer alıyor. İşte Çaykur Rizespor'un Galatasaray karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11'i...

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor, Galatasaray'a konuk olacak. Türk Telekom Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık ve ekibi yönetecek.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor, Süper Lig'de 10 puanla son sırada yer alıyor. Süper Lig'e bu yıl geri dönen Çaykur Rizespor, iki yıl aradan sonra Galatasaray'la karşılaşacak. 7 Eylül 2016'da İstanbul’da oynanan maçı sarı-kırmızılılar 2-0 kazanmıştı. O sezonun ikinci yarısında 18 Şubat 2017’de Rize’de oynanan müsabaka ise 1-1 eşitlikle sona ermişti.

Çaykur Rizespor'la Galatasaray Süper Lig’de bugüne kadar 34 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda Galatasaray sahadan 23 kez galip ayrılırken, Rizespor ise rakibini 5 kez yenebildi. 6 maçta ise kazanan taraf çıkmadı.

İşte Çaykur Rizespor'un Galatasaray karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11'i...

YORUM YAZ