MENÜ

Çaykur Rizespor'da Tolunay Kafkas sesleri

Marius Sumudica ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da son dakika gelişmesi. Teknik direktör arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor, rotayı Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas'a çevirdi.

Çaykur Rizespor'da Tolunay Kafkas sesleri

Süper Lig'de 8 maçtır galibiyete hasret kalan ve Kayserispor mağlubiyetinin ardından Rumen teknik adam Marius Sumudica ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, yeni hoca arayışlarına hız verdi. İlk olarak Okan Buruk'la görüşen Çaykur Rizespor, rotayı Tolunay Kafkas'a çevirdi.

Haberin Devamı

Şu sıralar Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu olan Tolunay Kafkas, son olarak Süper Lig´'de 2016-2017 sezonunda Akhisarspor´da görev aldı. Okan Buruk-Tolunay Kafkas ikilisinden birine takımı emanet etmek isteyen Karadeniz ekibinin yönetimi, tecrübeli hocalardan olumsuz yanıt alması halinde alternatif isimlere yönelecek.

Süper Lig'de 27 maçta 6 galibiyet, 19 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Atmaca, topladığı 28 puanla 16. sırada bulunuyor.

Sezona Stjepan Tomas ile giren Çaykur Rizespor, 19. haftada gelen Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından Sumudica'yı göreve getirmişti.

Esat Soydabircan

YORUM YAZ