MENÜ

Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal dönemi sona erdi

Son dakika haberi... Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor'a 5-2 mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik patron İsmail Kartal, görevinden istifa etti.

Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal dönemi sona erdi

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da İsmail Kartal dönemi sona erdi. Kartal, Trabzonspor deplasmanında alınan 5-2 mağlubiyetin ardından istifasını yönetime sundu.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili açıklama yapan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda alınan 5-2’lik Trabzonspor mağlubiyeti sonrası teknik direktör İsmail Kartal’ın istifasını kendilerine ilettiğini söyledi.

'Rize’nin çocuğu İsmail Kartal istifasını bildirdi'

Hasan Kartal, yaptığı yazılı açıklamada, "Sevgili hocamız Rize’nin çocuğu İsmail Kartal istifasını bildirdi. Hocamız ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Beraber olduğumuz süre içerisinde sorunsuz, birlik ve beraberlik içinde bir dönem geçirdik. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Okan Buruk'un Medipol Başakşehir'e geçmesinin ardından göreve gelen İsmail Kartal, Çaykur Rizespor'un başında çıktığı 23 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik, 13 mağlubiyet aldı. Yeşil Siyahlı ekip, topladığı 24 puanla 14. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

İsmail Kartal: Çok iyi bir takım bırakıyorum

Süper Lig'in 24'üncü haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 5-2 mağlup olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör İsmail Kartal, Kulüp Başkanı Hasan Kartal ile yaptığı görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Göreve başladığı günden bugüne kadar Rizespor'un menfaatleri kapsamında çok çalıştığını, Rize'ye ve Rizespor'a yakışır bir takım oluşturmak için bütün koşulları denediğini belirten İsmail Kartal, alınan beklenmedik sonuçlardan sonra takımın önünü açmak adına bu kararı aldığını söyledi. Bir maçı eksik ve 24 puanlı bir takım bıraktığını ifade eden İsmail Kartal, "Rizespor taraftarlarının gönlü rahat olsun, onlara çok iyi bir takım bırakıyorum, ligin kalan bölümünde başarılı olacaklarına inanıyorum. Kaliteli oyunculardan oluşan bu takım, yaşadığı şansızlığı kıracaktır" dedi.

İsmail Kartal, "Sakatlıklar ve hakem hataları defalarca canımızı yaktı, son dakikalarda kaybettiğimiz maçları da dikkate aldığımız zaman şu an çok daha iyi bir yerde olmamız gerektiği kanısındayım" diye konuştu. Rize'de görev yaptığı süre içerisinde şehrin takımını üst sıralara çıkartmak için çok çaba sarf ettiğini vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, "Elimizden geleni yaptık ama daha iyisini yapamadığımız için tüm taraftarlardan özür dileriz. Taraftarlarımızı takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ