MENÜ

Çaykur Rizespor-Trabzonspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler belli oldu)

Yeni sezona iddialı transferlerle girmeye hazırlanan Karadeniz'in iki ekibi Çaykur Rizespor ile Trabzonspor, hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. İlk hazırlık maçında Samsunspor'a kaybeden Trabzonspor, ezeli rakibini mağlup edip moral depolamak istiyor. Ev sahibi Rizespor ise güçlü rakibini eli boş göndermek istiyor. Karşılaşma öncesi iki takımın da ilk 11'leri belli olurken Trabzonspor'da yeni transferler Marlon, Trondsen ve Flavio maça başlayacak kadroda yer alıyorlar. Peki, Çaykur Rizespor-Trabzonspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Çaykur Rizespor-Trabzonspor hazırlık maçının canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Çaykur Rizespor-Trabzonspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler belli oldu)

Yeni sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdüren Trabzonspor ile Çaykur Rizespor, hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Sabah saatlerinde Rize’ye hareket edecek olan Bordo-Mavili kafile, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Trabzonspor, daha önce TFF 1. Lig ekibi Samsunspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-1’lik skorla kaybetmişti. Bugün hem Trabzonspor hem de Çaykur Rizespor’un yeni transferlerinin göstereceği performans merak ediliyor.

Haberin Devamı

İlk 11'ler belli oldu

Çaykur Rizespor'un ilk 11'i: Zafer, Moroziuk, Abduulah, Dimitros, Emir Han, Yasin, Samudio, Fabricio, Boldrin, Michalak, Skoda

Trabzonspor'un ilk 11'i: Erce, Pereira, Edgar, Campi, Marlon, Trondsen, Flavio, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme

Çaykur Rizespor-Trabzonspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Çaykur Didi Stadı’ndaki mücadele, saat 17.00'de başlayacak ve A Spor ekranlarından şifresiz, naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Eddie Newton’dan taktik dersleri

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da tamamen taktik antrenmanlara geçildi. Teknik direktör Eddie Newton, oynatmayı planladığı sistem üzerinden oyuncularını çalıştırıyor. Antrenmanlarda öğrencilerini sık sık uyaran ve istediği futbol anlayışını gösteren İngiliz çalıştırıcı, adeta Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde fırtına estiriyor.

Haberin Devamı

Geçen sezon son iki maçta takımın başında olan ve Türkiye Kupası’nı kazandıran Newton’un hedefi yeni sezona da iyi başlamak.

YORUM YAZ