MENÜ

Çaykur Rizespor kampa girdi

Bank Asya 1'inci Ligi'nde düşme hattına yerleşen Çaykur Rizespor, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi kapılarını dış dünyaya kapatarak Kuşadası'nda kampa girdi.

Çaykur Rizespor kampa girdi

Teknik direktör Ümit Kayıhan, Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Lige şampiyonluk hesapları yaparak başlayan ve ilk 10 hafta sonunda lider olan Çaykur Rizespor, ardından yaşadığı düşüşle 3 teknik direktör değişerek şimdi ligde kalma mücadelesi veriyor. Hafta sonu deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak yeşil mavililer Karşıyaka deplasmanının ardından gittiği Kuşadası’nda kampa girdi.

Çaykur Rizespor’un kaptanı Hasan Yiğit, ligde kalan 3 haftanın kaderlerini belirleyeceğini belirterek, “Ben tüm karşılaşmalardan anlımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Bu krizi aşmalıyız. Ligin ikinci yarısında sadece 2 galibiyet aldık. Tüm olumsuzluklara karşın kalan maçlarda sahaya sadece galibiyet için çıkacağız” dedi.
Teknik direktör Ümit Kayıhan ise sakat ve cezalı futbolcu sayısının azaldığını belirterek, “Halil’den sonra Ulaş da oynamaya hazır hale geldi. Riberio ile Ersin bir maçlık cezalarını tamamladılar. Kaptan Hasan Yiğit’in durumu iyi. Mersin İdmanyurdu maçında olmazsa daha sonraki hafta oynayacak duruma gelir. Hem defansta hem de forvetteki önemli eksikleri giderdik. Hasan Üçüncü sarı kart cezası nedeniyle Mersin karşılaşmasında oynayamayacak ancak orta sahada alternatifimiz var” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ