MENÜ

Çatı için en az 3 ay var!

Önceki sezon iç saha maçlarını Olimpiyat, Başakşehir, Kasımpaşa, Konya ve Ankara'da oynayan Beşiktaş, yeni stadı bitene kadar bu sezonu da şimdilik iki ayrı statta geçirecek.

Çatı için en az 3 ay var!

Kartal, Olimpiyat’ın yanı sıra Başakşehir’in stadını da kullanacak.

Geçen iki sezonu çeşitli statlarda geçiren ve bu sezondan itibaren evinde oynamayı hayal eden Beşiktaş, yine perakende olacak. Vodafone Arena’da meydana gelen gecikme nedeniyle siyah beyazlılar maçların bir kısmını Fatih Terim Stadı’nda oynayacak.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Öncelikle 4 maçlığına anlaştık. Başkanın ricasını çevirmedik. Zemin el verirse bu maç sayısı 5’e de çıkabilecek” dedi.

ÇATI İÇİN EN AZ 3 AY VAR

Son olarak çatı iskeletinin montaj çalışmaları sırasında iskelenin çökmesi nedeniyle bir gecikmenin yaşandığ Vodafone Arena’yı yönetim ligin ikinci devresine yetiştirmey çalışıyor.

Ancak inşaat seyrindeki gidişat bu hedefi de güçleştiriyor. Halen saha içinde süren montaj çalışması bittikten sonra iskelet kaldırılıp tribünlerin üzerine yerleştirilecek. 75 gün sürmesi beklenen montaj devam ederken de kulüp bir yandan da zeminde çimlendirme çalışması yapmaya başlayacak. (Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ