MENÜ

CAS zirvesi

Takımı Salzburg deplasmanında yalnız bırakmayan başkan Aziz Yıldırım'ın Avusturya'daki gündemi yalnızca maç değildi. Yıldırım, UEFA'da kulübü savunan avukatlarla otelin özel bir salonunda bir araya geldi, toplantı gerçekleştirdi

CAS zirvesi

Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Fenerbahçe’de tüm gözler Avusturya’daki kritik Salzburg karşılaşmasındaydı. Elde edilecek iyi bir sonuç Kadıköy’deki rövanş için de avantaj anlamına geliyordu. Bu nedenle camia bu mücadeleye çok önem veriyordu. Dolayısıyla kimse maçtan başka bir şey düşünmüyordu, bir kişi hariç: Aziz Yıldırım. Takımı zorlu Salzburg deplasmanında yalnız bırakmayan Sarı-Lacivertliler’in patronunun Avusturya’daki gündeminde yalnızca maç yoktu. Devam eden UEFA süreciyle ilgili sürdürdüğü titiz çalışmalarıyla bilinen Aziz Yıldırım, burada da boş durmadı. Kafilenin Salzburg’da konakladığı Sheraton Otel’de CAS süreciyle ilgili bir zirve yaptı. Toplantının diğer aktörleri ise Fenerbahçe’yi UEFA’da ve Tahkim Kurulu’nda savunan 3 yabancı avukattı.

1.5 saatlik özel görüşme

21.30’da başlayan mücadeleden yaklaşık 3 saat önce bir araya gelen Yıldırım ve kurmayları, otelin özel bir toplantı salonunda buluştu. Tahmini zaman olarak 1.5 saat süren zirvede CAS süreciyle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. 28 Ağustos’ta çekilecek olan Şampiyonlar Ligi grup kuraları öncesinde açıklanacak olan karar hakkında avukatların görüşlerini alan başkan Yıldırım’ın kurmaylarından konuyla ilgili çalışmalarını dikkatli bir şekilde sürdürmelerini istediği kaydedildi. Toplantının ardından takımın yanına gidip başarı dileyen Aziz Yıldırım, otelden ayrılarak maçı izlemek için stada gitti.

FANATİK ÖZEL

Haberin Devamı
YORUM YAZ